Een rijbroek die jouw prestaties beter maakt. Hoe dan? euro-star designer Katerina van der Bunt had dit jaar een duidelijk doel: het ontwerpen van een rijbroek die de vrouwelijke vormen perfect ondersteunt, zowel qua looks als functionaliteit. Combineer dit met het vakmanschap van euro-star, en je hebt een unieke rijbroek.

 

Jouw silhouet te paard

Stel je voor: je staat in een kledingwinkel en bent op zoek naar een nieuwe outfit. Je kijkt, je loopt en ziet het voor je hoe die jurk, broek of shirt jou staat. Maar met rijkleding is dit toch lastiger, want je silhouet op het paard ziet er toch anders uit dan wanneer je staat.

 

Daarom heeft euro-star er speciaal op gelet dat ook dit punt gecoverd is! In vrijwel iedere broek zie je aan de zijkant organische belijningen terug, die meeloopt met de vorm van je lichaam. Wat verder opvalt in de nieuwe collectie is het gebruik van verschillende soorten materiaal. Door te kiezen voor vlakken krijg je een speels effect en worden grote vlakken onderbroken.

 

Innovatieve stoffen

Wat is het belangrijkst aan een rijbroek? Dat deze altijd lekker zit! Tijdens het rijden ben je veel in beweging, daarom is de “4-way stretch” die verwerkt zit in alle stoffen van euro-star ideaal. Doordat de stof naar alle kanten kan bewegen, krijg je geen problemen bij het buigen van je knie.

 

Daarnaast rijd je vooral in de zomer veel buiten. Het is dan extra fijn als de stof van je rijbroek niet te dik is. De euro-star Queen& Ebonyzijn gemaakt van een ultradunne stof. Bijkomend voordeel: ze drogen extra snel. Om toch beschermt te blijven tegen de zon is de stof ook voorzien van een UV-werende laag. Deze voel je niet, maar merk je wel!

 

Wil je nog een stapje verder? Kijk dan eens naar de euro-star Jigsaw. Dit model rijbroek is speciaal ontworpen voor topprestaties. De stof Equibelle heeft een unieke werking. Ten eerste zal je zien dat het materiaal eventuele cellulites reduceert. Soms kunnen witte rijbroeken erg tekenen, bij de Jigsaw heb je daar geen last van! Daarnaast is de broek voorzien van thermoregulatie. Wat er gebeurt is dat de warmte die je lichaam produceert wordt omgezet in energie. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het zorgt ervoor dat je spieren en huid beter doorbloed worden. Door de verbeterde doorbloeding recupereren je spieren makkelijker en wordt je uithoudingsvermogen vergroot.

 

Waterafstotend

Omdat de zon niet altijd schijnt wil je ook gecoverd zijn tegen de regen. Zo heb je bijvoorbeeld het model euro-star Fame. Niet alleen is deze voorzien van een waterafstotende laag, ook vuil heeft moeite om aan de broek te hechten. Een meer zomers model is de euro-star Raindrop. Deze rijbroek is net als de Fame waterafstotend, maar is op je kuit voorzien van mesh. De geperforeerde stof zorgt voor extra comfort en ondersteuning van de spieren op warme dagen.

 

De broeken vind je daarnaast niet alleen in standaardkleuren, maar ook in trendy Periscope, Evening Blue of met een zilveren randje. In de winkel vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en de rijbroek die het best past bij jouw wensen.

 

JRS is een internationale groothandel van diverse hoogwaardige ruitersportmerken in de Benelux. De paardensport ontwikkelt snel en JRS wil deze veranderingen stimuleren. Ze creëert daarom als kenniscentrum en bewaker van kwaliteit een sterke verbinding tussen de fabrikant en de ruitersportzaak. Voor meer informatie kijk je op www.jrsport.nl 

 

 

 

 

 

Een rijbroek die jouw prestaties beter maakt. Hoe dan? euro-star designer Katerina van der Bunt had dit jaar een duidelijk doel: het ontwerpen van een rijbroek die de vrouwelijke vormen perfect ondersteunt, zowel qua looks als functionaliteit. Combineer dit met het vakmanschap van euro-star, en je hebt een unieke rijbroek.

 

Jouw silhouet te paard

Stel je voor: je staat in een kledingwinkel en bent op zoek naar een nieuwe outfit. Je kijkt, je loopt en ziet het voor je hoe die jurk, broek of shirt jou staat. Maar met rijkleding is dit toch lastiger, want je silhouet op het paard ziet er toch anders uit dan wanneer je staat.

 

Daarom heeft euro-star er speciaal op gelet dat ook dit punt gecoverd is! In vrijwel iedere broek zie je aan de zijkant organische belijningen terug, die meeloopt met de vorm van je lichaam. Wat verder opvalt in de nieuwe collectie is het gebruik van verschillende soorten materiaal. Door te kiezen voor vlakken krijg je een speels effect en worden grote vlakken onderbroken.

 

Innovatieve stoffen

Wat is het belangrijkst aan een rijbroek? Dat deze altijd lekker zit! Tijdens het rijden ben je veel in beweging, daarom is de “4-way stretch” die verwerkt zit in alle stoffen van euro-star ideaal. Doordat de stof naar alle kanten kan bewegen, krijg je geen problemen bij het buigen van je knie.

 

Daarnaast rijd je vooral in de zomer veel buiten. Het is dan extra fijn als de stof van je rijbroek niet te dik is. De euro-star Queen& Ebonyzijn gemaakt van een ultradunne stof. Bijkomend voordeel: ze drogen extra snel. Om toch beschermt te blijven tegen de zon is de stof ook voorzien van een UV-werende laag. Deze voel je niet, maar merk je wel!

 

Wil je nog een stapje verder? Kijk dan eens naar de euro-star Jigsaw. Dit model rijbroek is speciaal ontworpen voor topprestaties. De stof Equibelle heeft een unieke werking. Ten eerste zal je zien dat het materiaal eventuele cellulites reduceert. Soms kunnen witte rijbroeken erg tekenen, bij de Jigsaw heb je daar geen last van! Daarnaast is de broek voorzien van thermoregulatie. Wat er gebeurt is dat de warmte die je lichaam produceert wordt omgezet in energie. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het zorgt ervoor dat je spieren en huid beter doorbloed worden. Door de verbeterde doorbloeding recupereren je spieren makkelijker en wordt je uithoudingsvermogen vergroot.

 

Waterafstotend

Omdat de zon niet altijd schijnt wil je ook gecoverd zijn tegen de regen. Zo heb je bijvoorbeeld het model euro-star Fame. Niet alleen is deze voorzien van een waterafstotende laag, ook vuil heeft moeite om aan de broek te hechten. Een meer zomers model is de euro-star Raindrop. Deze rijbroek is net als de Fame waterafstotend, maar is op je kuit voorzien van mesh. De geperforeerde stof zorgt voor extra comfort en ondersteuning van de spieren op warme dagen.

 

De broeken vind je daarnaast niet alleen in standaardkleuren, maar ook in trendy Periscope, Evening Blue of met een zilveren randje. In de winkel vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en de rijbroek die het best past bij jouw wensen.

 

JRS is een internationale groothandel van diverse hoogwaardige ruitersportmerken in de Benelux. De paardensport ontwikkelt snel en JRS wil deze veranderingen stimuleren. Ze creëert daarom als kenniscentrum en bewaker van kwaliteit een sterke verbinding tussen de fabrikant en de ruitersportzaak. Voor meer informatie kijk je op www.jrsport.nl