Over

JRS

De paardensport is continu in beweging. In snel tempo worden de sport en de markt steeds professioneler. Dit vraagt om meer kennis over producten, de sport en de markt. Zowel richting de dealer als richting de consument. Wij van JRS moedigen dit aan. Wij willen jouw Equestrian Brand Expert zijn voor verschillende topmerken in de paardenbranche.

De merken die wij vertegenwoordigen zijn stuk voor stuk krachtige merken waarmee we een extra stap willen zetten. Onze A-merken staan dan ook voor innovatie, design, techniek en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Toch heeft elk merk een uniek karakter. Wij zorgen ervoor dat alle kennis en informatie over deze producten bij onze experts aanwezig is. Zo ben je altijd op de hoogte van alle ins en outs van onze merken.

JRS is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties op het gebied van paardensport. Wij stimuleren onszelf, maar ook onze fabrikanten om te blijven ontwikkelen. Doordat we werken met merken die er ook op die manier in staan, verbetert de kwaliteit, kennis en uitstraling elk jaar weer.

Meer weten?

Snel contact

JRS