Gratis voor jou!

Live Online Training

De Live Online Training (LOT) is een opleidingstraject van JRS en nu gratis beschikbaar voor jou!
JRS ontwikkelde de LOT voor winkeliers om het kennisniveau van medewerkers te vergroten. Nu vergroten we met LOT ook de kennis van jou als consument. Aan dit interactieve webinar kan iedereen gemakkelijk deelnemen via de eigen computer of telefoon of tablet. Tijdens een LOT gaat onze merkenexpert in op een specifiek thema. Soms schuift er een ambassadeur aan om zijn ervaring te delen of een expert om je nog meer te vertellen over het onderwerp.
De opgedane kennis kun je direct toepassen in de dagelijkse omgang met jouw paard.

DOE MEE!
Meedoen is gratis, dus pak je kans! Check hieronder onze planning en meld je aan via de buttons:

Tijdens de training wil je de benen van je paard beschermen tegen eventuele impact. Het gebruik van beenbescherming brengt echter met zich mee dat pezen kunnen opwarmen waardoor blessures ontstaan. In deze training vertellen we je hoe LeMieux hierop inspeelt zodat je jouw paard de bescherming kan bieden die hij nodig heeft zonder dat pezen te warm worden.

Datum: 21 april 2020
Tijd: 15.00 uur

Meedoen is gratis! Meld je aan via de button hieronder:

Het klimaat kan veel invloed hebben op jouw paard en zijn prestaties. Gelukkig kun je jouw paard goed ondersteunen als je weet wat hij nodig heeft. In deze training gaan wij in op de supplementen die Cavalor heeft om jouw paard in elk klimaat gezond te houden.

Datum: 7 mei 2020
Tijd: 15.00 uur

Meedoen is gratis! Meld je aan via de button hieronder: