Over

Cavalor

De juiste voeding is van groot belang als je het beste van je paard verwacht. Na jaren van onderzoek en studie, in samenwerking met dierenartsen en specialisten op het gebied van voedingssupplementen, zijn de perfecte voedings- en verzorgingsproducten voor je paard ontwikkeld.

Cavalor stemt elk product af op een speciale discipline of functie. Zo maken ze altijd gebruik van  hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten in de juiste verhoudingen. Naast krachtvoer biedt Cavalor verschillende supplementen ter ondersteuning van het innerlijke stelsel. Het doel: je paard gezond houden zodat hij op elk gevraagd moment optimaal kan presteren. Alle producten van Cavalor zijn dopingvrij en geschikt om in de sport te gebruiken.

Naast voeding- en supplementen heeft Cavalor onder de noemer Cavalor Care ook een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor je paard & harnachement. Van herstellende gel na inspanning tot aan ondersteuning van de hoeven.

Zij weet alles

Merkspecialist

Judith Janssen

Sneak peek

De producten

Cavalor Joints collectie bestaat uit supplementen speciaal voor de gewrichten van je paard. Tijdens training en wedstrijden hebben de gewrichten van je paard veel te verduren. Cavalor ArtiTec ondersteunt preventief blessures te voorkomen. De rest van de range kan goed gebruikt worden om het bewegingsapparaat te ondersteunen naar de behoefte van je paard.

Cavalor Care is een speciaal ontwikkelde lijn gericht op de verzorging van je paard. Van hoefverzorgingsproducten tot speciale shampoo. Wist je trouwens dat paarden een andere pH-waarde hebben dan mensen? Het is daarom extra belangrijk om speciaal voor de paardenvacht ontwikkelde producten te gebruiken.

Dit zijn onze

Cavalor Ambassadeurs

Alice Naber-Lozeman

Alice Naber-Lozeman

Olympische eventingamazone
Anky van Grunsven

Anky van Grunsven

Meervoudig Olympisch dressuurkampioene
Coby van Baalen

Coby van Baalen

Dressuurcoach niveau-6
Karin Donckers

Karin Donckers

Olympisch eventingamazone
Kristy Snepvangers

Kristy Snepvangers

Junioren eventingamazone
Marit Huige

Marit Huige

Nationale springamazone
Marlies van Baalen

Marlies van Baalen

Grand-prix dressuuramazone
Patrick van der Meer

Patrick van der Meer

Olympisch dressuurruiter
Raf Kooremans

Raf Kooremans

Eventingruiter, WEG 2018
Simone Blum

Simone Blum

Springamazone, WEG 2018
Tristan Tucker

Tristan Tucker

Grand-Prix dressuurruiter & TRT Methode

Dit zijn onze

Cavalor Dealers

Ook interessant

Onze andere merken