Over

Q-Linn

De paardensport valt qua intensiviteit voor je borsten onder de categorie “high impact sport”. Hierdoor is het essentieel om een goede sportbh te dragen die tijdens het trainen de juiste ondersteuning biedt. De sportbh’s van Q-Linn bieden buiten het enorme comfort ook nog eens kwaliteit, stijl én zijn innovatief! Met drie prachtige collecties zijn de Q-Linn sportbh’s een lingerie-item dat uit geen enkele amazone haar kast zou mogen ontbreken.

Door jarenlange ontwikkeling in samenwerking met sporters, instructeurs, ontwerpers en mode-experts is Q-Linn uitgegroeid tot een merk dat aan al je wensen op het gebied van lingerie kan vervullen. De items zijn dan ook niet alleen draagbaar tijdens het sporten, maar staan ook goed onder je overige kleding.

Uniek aan de Q-Linn bh’s is de flexibele beugel. Het zorgt voor extra ondersteuning en beweegt mee met jouw bewegingen, waardoor de bh extra comfortabel aan voelt. Dit gecombineerd met de verstelbare, zachte banden en de grote matenrange maakt deze sportbeha’s een must-have.

Zij weet alles

Merkspecialist

Kim van Es

Sneak peek

De producten

Q-Linn Amsterdam heeft een speciale cup die breed is aangezet, ronder is in vorm en een bredere vorm van beugel heeft. De brede schouderbanden en brede band onder de borst geven, met de unieke flexibele beugel, nog meer extra steun tijdens het sporten.

Q-Linn Barcelona is de ultieme high impact sportbeha. De perfecte ondersteuning begint bij extra brede brede schouder- en borstband.  Door het toevoegen van een extra sluiting en de sportbh hoogsluitend te maken, zorgt dit voor optimaal comfort tijdens high impact sporten zoals de paardensport Dit model is voorzien van een flexibele beugel met gellaag en loopt tot en met maat 100I.

Dit zijn onze

Q-Linn Dealers

Ook interessant

Onze andere merken