Over

Oxer Socks

Sokken die niet alleen comfortabel maar óók duurzaam zijn in zowel gebruik als productie. Dat is waar Oxer Socks naar streeft. Het Nederlandse sokkenmerk ontwerpt sokken speciaal voor de paardensport van de beste kwaliteit. Hierdoor geven de sokken je het beste comfort tijdens het paardrijden. Het zijn de details die het verschil maken!

Oxer Socks zijn op een speciale manier met vakmanschap vervaardigd wat zorgt voor de unieke Oxer-kwaliteit. Door de keuze in materialen voelt de sok aan als een tweede huid wat zorgt voor een uitstekend comfort, zowel met als zonder rijlaars. De mix van verschillende materialen zorgt voor de beste ventilatie waardoor onze sok optimaal ademt. Het houdt je voeten koel!

Zij weet alles

Merkspecialist

Kim van Es

Sneak peek

De producten

Slim Foot collection voelt aan als een tweede huid. De sokken zijn ontworpen om de prestaties tijdens het paardrijden te verhogen en hebben een optimale ventilatie. Deze paardrijsokken kunnen zowel in de winter als de zomer gedragen worden. De voet van de sokken is gemaakt van katoen voor de juiste ondersteuning. Het onderbeen is gemaakt van polyamide met esthaan, wat goed ventileert.

Cushion Foot collection biedt dezelfde voordelen als de Slim Foot collection, maar heeft een zacht, badstof voetbed. Ze zitten extra comfortabel in je schoenen en laarzen. In de winter houdt het badstof je voeten extra warm. Toch kunnen ze ook goed in de zomer worden gedragen.

Dit zijn onze

Oxer Socks Dealers

Ook interessant

Onze andere merken