Arika Collection: Stable-Tek & Exercise-Sheet

,
LeMieux StableTek

Ken jij de Stable-Tek & Exercise-Sheet van LeMieux al? Deze twee dekens hebben beide dezelfde innovatieve eigenschappen; optimale ligging en duurzaamheid. De zacht gewatteerde panelen van de Stable-Tek zorgt voor comfortabele warmte en royale pasvorm, terwijl de waterdichte buitenzijde en micro-fleecevoering van de Exercise-Sheet een barrière vormen tegen regen en het paard helpt zijn temperatuur te reguleren. De Stable-Tek en Exercise-Sheet van LeMieux zijn van alle gemakken voorzien!

Royale uitstraling, ademend vermogen en comfort voor op stal

De Stable-Tek uit de Arika Collection van LeMieux is gemaakt van innovatieve materialen die garant staan voor duurzaamheid en draagcomfort. De luxueus gevulde, zachte gewatteerde panelen zijn omhuld door een 210 Denier Diamond ripstop. De Diamond Ripstop is naast ongelofelijk sterk ook vlek- en vuilafstotend, waardoor zowel de deken als het paard schoon blijven.

Het hoofdgedeelte van de deken is gesneden uit een stof met een aangepaste breedtetechniek, waardoor er geen centrale naad meer nodig is langs de achterhand en breed genoeg is om royale bewegingsruimte te bieden zonder extra naden aan de zijkanten.

Aan de binnenzijde van de Stable-Tek kunnen er diverse gewichten Liners uit de Arika Collection van LeMieux worden toegevoegd. Hiermee kan je snel en gemakkelijk warmte toevoegen aan je deken. Met de apart verkrijgbare afneembare hals zijn wisselende temperaturen geen probleem meer voor jou en je paard.

Optimale bescherming tijdens je training

De LeMieux Exercise-Sheet is ontwikkeld om je paard te beschermen tegen slechte weersomstandigheden en om afkoeling te voorkomen tijdens het opwarmen, rijden of uitstappen. De Exercise-Sheet is zo uitgesneden dat het om het zadel en onder de zadelflap gedragen kan worden, zodat de ruiter ononderbroken zijn been kan bewegen. Met een handige klittenbandsluiting aan de voorzijde is dit dé ideale deken voor dagelijks gebruik.

De waterdichte buitenzijde en micro fleecevoering werken samen om zweet af te voeren en een barrière te vormen tegen regen. Het helpt je paard zijn temperatuur te regelen en hem droog te houden tijdens een flinke regenbui. Ga je op buitenrit of rijd in het winterseizoen vaak in het donker? De reflecterende panelen aan de onderzijde zorgen voor zichtbaarheid en veiligheid.

Uitvoeringen

Door het brede assortiment van de Arika Collection is er voor ieder paard een geschikte deken. Naast de verschillende uitvoeringen zijn deze ook verkrijgbaar in meerdere gewichten.

Het assortiment van de Arika Collection bestaat uit de volgende soorten dekens:

  Uitvoeringen Toevoegingen
Gewicht Outdoordekens Staldekens Onderdekens Uitrijdekens Fleece-Cooler Fleece Hood Staldeken-hals
0 gr        
100 gr Incl. 100 gr hals      
200 gr Incl. 200 gr hals      
240 gr    

     
300 gr          
350 gr Incl. 200 gr hals

Dekenmaten

Een passende deken ligt recht en voorkomt schuiven. Om de juiste dekenmaat te bepalen kan je een meetlint gebruiken. Je meet de afstand vanaf het midden van de borst tot aan de achterkant van de bil.

In Europa gebruiken we de ondermaat (A) in cm’s om de dekenmaat aan te geven. Houd rekening met de conformatie van het paard wanneer je de maat bepaald van de deken.

 

Dekens die uitblinken in styling

De dekens beschikken over een naadloos design, zijn ademend en heerlijk warm. Om een nog betere bewegingsvrijheid te garanderen heeft LeMieux gebruik gemaakt van een eigen gepatenteerd design, het skirt design. De dekens zijn daardoor zeer innovatief en bieden veel draagcomfort voor elk paard. De dekens uit de Arika Collection zijn revolutionaire dekens die staan voor duurzaamheid, perfecte pasvorm en allen met een luxueuze uitstraling.

JRS is Equestrian Brand Expert van diverse hoogwaardige ruitersportmerken in de Benelux en Duitsland. De paardensport ontwikkelt snel en JRS wil deze veranderingen stimuleren. Ze fungeert daarom niet alleen als groothandel, maar ook als kenniscentrum. Voor meer informatie kijk je op ww.jrsport.nl