BE SUMMER READY WITH LEMIEUX: ARIKA AIR-TEK SHEET & ARMOUR SHIELD FLY MASK

,
Air-Tek LeMieux

De Arika dekenlijn heeft in zijn assortiment ook zeer fijne cooler dekens zitten, zoals de Arika Air-Tek Sheet. Dit is een zeer ademende deken met speciale mesh panels voor optimale luchtregulatie. Dit maakt het het ideale deken voor bijvoorbeeld op transport of op concours. Naast deze fijne coolers heeft LeMieux ook de Armour Shield Fly Mask ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten, zo zit er altijd de juiste voor jouw paard tussen. Voorbereid de zomer in? Met de Arika Air-Tek Sheet en Armour Shield Fly Mask hoef jij je geen zorgen meer te maken over vervelende vliegen bij jouw paard!

ARIKA AIR-TEK: FOR OPTIMUM AIRFLOW

Het Arika Air-Tek deken is de lichtste deken uit de collectie van LeMieux, ideaal voor warme omstandigheden. De buitenzijde bestaat uit 100% polyester met lineaire mesh panels die zorgen voor een maximale luchtstroom over het gehele lichaam. Hierdoor krijgt het paard de mogelijkheid om te kunnen blijven afkoelen.Het gevoerde borstgedeelte met verstelbare borstsluiting zorgt voor ultiem comfort. Mede dankzij de klassieke pasvorm krijgt jouw paard niet langer last meer van vervelende schuurplekken.

Mede door de verwijderbare buiksingels van het Air-Tek deken is hij ook ideaal voor het in -en uitstappen van je paard op concours. Je beschermt je paard tegen vervelende vliegen en laat hem tegelijkertijd er luxueus uitzien. Ook bevat deze deken een borduurgedeelte om hem naar wens te laten personaliseren.

ARMOUR SHIELD FLY MASK: PERFECT PROTECTION AGAINST FLIES

Door zijn ademend vermogen, het aangename materiaal en perfecte pasvorm is dit veruit het meest comfortabele vliegenmasker wat op de markt bestaat! Door de stevige uitgaande bescherming rondom de ogen, staat het masker van de ogen af en behoudt het paard optimaal zicht. Tevens geeft dit masker maar liefst 75% aan UV protectie.

Het zachte, ademende bamboo lining padding boven de ogen en neus zorgt ervoor dat zweet snel opdroogt en heeft naast deze geweldige eigenschap ook nog eens een antibacteriële werking, hierdoor maken bacteriën geen kans meer bij jouw viervoeter. Naast de bamboo lining padding boven de ogen en neus, heeft de full -en halfmask elastische oren die irritatie van vervelende vliegen en muggen voorkomt. Het extreem zachte fleece aan de randen voorkomt irritaties en schuurplekken bij de meest gevoelige paardenhuid. Ook hebben deze vliegenmaskers een voorpluk opening wat zorgt voor comfort en veiligheid van de haren.

Ga je voor volledige bescherming? Dan ga je voor Full Mask!
De Armour Shield Pro Full Mask van Le Mieux bevat een verlengde neussectie, deze voorkomt irritatie door insecten en geeft UV-bescherming aan gevoelige neuzen.

UITVOERINGEN

Door het brede assortiment van de Arika Collection is er voor ieder paard een geschikte deken. Naast de verschillende uitvoeringen zijn deze ook verkrijgbaar in meerdere gewichten.

Het assortiment van de Arika Collection bestaat uit de volgende soorten dekens:

  Uitvoeringen Toevoegingen
Gewicht Outdoordekens Staldekens Onderdekens Uitrijdekens Fleece-Cooler Fleece Hood Staldeken-hals
0 gr        
100 gr √ Incl. 100 gr hals      
200 gr √ Incl. 200 gr hals      
240 gr          
300 gr          
350 gr √ Incl. 200 gr hals

DEKENMATEN

Een passende deken ligt recht en voorkomt schuiven. Om de juiste dekenmaat te bepalen kan je een meetlint gebruiken. Je meet de afstand vanaf het midden van de borst tot aan de achterkant van de bil.

In Europa gebruiken we de ondermaat (A) in cm’s om de dekenmaat aan te geven. Houd rekening met de conformatie van het paard wanneer je de maat bepaald van de deken.

DEKENS DIE UITBLINKEN IN STYLING

De dekens beschikken over een naadloos design, zijn ademend en heerlijk warm. Om een nog betere bewegingsvrijheid te garanderen heeft LeMieux gebruik gemaakt van een eigen gepatenteerd design, het skirt design. De dekens zijn daardoor zeer innovatief en bieden veel draagcomfort voor elk paard. De dekens uit de Arika Collection zijn revolutionaire dekens die staan voor duurzaamheid, perfecte pasvorm en allen met een luxueuze uitstraling.

 

JRS is Equestrian Brand Expert van diverse hoogwaardige ruitersportmerken in de Benelux en Duitsland. De paardensport ontwikkelt snel en JRS wil deze veranderingen stimuleren. Ze fungeert daarom niet alleen als groothandel, maar ook als kenniscentrum. Voor meer informatie kijk je op ww.jrsport.nl