New product alert: LEMIEUX Fleece Edge Mesh Brushing Boots

New product alert: Fleece Edge Mesh Brushing Boots

Deze nieuwe beschermers zijn de ideale combinatie tussen comfort en ademend vermogen!

De Fleece Edge Mesh Brushing Boots zijn gemaakt van lichtgewicht 3D mesh. Dit stimuleert de luchtstroom in de beschermer waardoor de benen van jouw paard koel blijven tijdens arbeid! De binnenkant van de boot is verstevigd met duurzame PU leer wat de paardenbenen beschermt tegen strijken en stoten. Het super zachte fleece randje aan deze beschermers voorkomt wrijving en maakt het de ideale boot voor paarden met een gevoelige huid.

De beschermers zijn uitgevoerd met sterke, elastische straps die er voor zorgen dat de boots perfect op hun plaats blijven zitten. Deze straps zijn afgewerkt met een rubberen merklogo voor extra grip op de sluiting. De nieuwste stevige klittenband “plakt niet” waardoor er geen stro of bakvulling meer aan de beschermer blijft hangen. Voor extra gemak hebben de bovenste twee straps één sluiting zodat je de beschermers nog sneller bevestigd!

Worden verkocht per paar. De beschermers zijn geschikt voor de voor- en achterbenen. Deze beschermers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zwart/naturel in de maten medium, large en extra large.