NIEUW PRODUCT: Cavalor ProScent

,
proscent vliegen

De lente is in volle gang. Paarden gaan weer de wei op en we trainen buiten. Dit heeft echter ook een nadeel: beestjes. Daarvoor ontwikkelde Cavalor een nieuw product: Cavalor ProScent! Een natuurlijke deodorant die geur neutraliseert.

De Cavalor ProScent is speciaal gemaakt voor paarden die last hebben van vliegen, muggen en dazen. De essentiële oliën in de spray neutraliseren de lichaamsgeur van paarden waardoor ze minder aantrekkelijk zijn voor beestjes. Belangrijke ingrediënten zijn:

  • Lemon Eucalyptus: zorgt voor een sterke geur die insecten onaangenaam vinden. Dit ingrediënt wordt ook gebruikt als natuurlijk alternatief voor DEET.
  • Lavendel: voor een verzachtend effect op de huid.
  • Tea Tree: heeft insectwerende eigenschappen en houdt de vacht gezond.

Door deze unieke combinatie zorgt de ProScent niet alleen voor het neutraliseren van de lichaamsgeur van je paard, maar helpt het ook bij huidinfecties en een gezonde vacht.

Bij Cavalor staat het welzijn van paarden voorop. Daarom is Cavalor ProScent uitgebreid getest. Hieruit kwam dat testers het zeer aangenaam vinden ruiken en dat het een effectieve werking heeft tijdens het rijden, op de wei en op stal.

Mis geen enkele tip en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.