Cavalor is Official FEI Nutrition Partner!

,

Wij hebben prachtig nieuws van Cavalor. Het merk heeft een nieuwe samenwerking en is vanaf nu

Official FEI Nutrition Partner!

 

En daar zijn we trots op.

De samenwerking betekent veel voor Cavalor. Het geeft aan dat de FEI vertrouwen heeft in de producten, de filosofie en het kennisniveau van Cavalor. Het is een mooie erkenning voor de jaren van hard werken en toewijding. De samenwerking is de kers op de taart voor de 30e verjaardag van Cavalor.

Lieselot Hamerlinck, Managing Partner van Cavalor, gelooft in een duurzame samenwerking op lange termijn. “Wij zijn er van overtuigd dat we samen met de FEI onze ervaring en kennis met meer mensen kunnen delen. Daarnaast opent deze samenwerking deuren om een nog internationaler publiek te bereiken.”

De producten van Cavalor komen tot stand na jaren van intens onderzoek en ontwikkeling, door selectie van alleen de hoogste kwalitatieve ingrediënten en door strikte processen van productie- en kwaliteitscontroles. Daarmee ligt de focus op innovatie, kwaliteit en resultaat met een constante drang naar verbetering. Het hoofddoel? Gelukkige en gezonde paarden. Dit zorgt voor producten die veel professionele ruiters gebruiken voor hun sportpaarden, met name when the result counts.

Award
Als extraatje is Cavalor ook titelsponsor van de FEI Best Groom Award, die nu de CAVALOR FEI BEST GROOM AWARD heet. De grooms zijn de sterren achter de schermen. Zij zijn de sleutel tot het succes en welbevinden van ruiter en paard. Door middel van deze prijs worden zij in het zonnetje gezet. De Cavalor FEI Best Groom Award wordt zaterdagavond 19 november uitgereikt.

Dopingvrij
Regelmatig komt de vraag of de producten van Cavalor vrij zijn van doping. Goed om te vermelden is dat álle producten dopingvrij zijn. We raden aan om de aanwijzingen op de verpakkingen op te volgen om overdosering te voorkomen.