Cavalor introduceert eigen magazine: Valor!

,

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan? Bij Cavalor komt dat uit de wetenschap en de sport. Daarom introduceren we het magazine Valor! Een magazine waarin we je meenemen in verhalen uit de equestrian community. We delen kennis en inspiratie op het gebied van voeding, supplementen en verzorging. Speciaal voor elke paardenliefhebber.


No Guts, No Glory

Als jouw paard niet lekker in zijn vel zit, kun je niet presteren. Daarom is het thema van de eerste editie No guts, No glory. In deze editie:

  • Marie-Thérèse Picavet vertelt je alles over de kracht van voeding als medicijn.
  • Op bezoek bij topgroom Madeleine Broek voor een kijkje achter de schermen! Zij won de eerste Cavalor FEI Best Groom Award en weet als geen ander hoe je een paard fit en gezond houdt.
  • Detox voor je paard.
  • En nog veel meer…

Valor

Valor staat voor dapperheid en moed. Iets wat diep in het DNA van Cavalor zit. Het vergt lef om iets te doen wat anders is. Zoals het maken van een offline tijdschrift in een digitale wereld. Daarom is Valor een tijdloos magazine. De onderwerpen zijn altijd relevant zodat jij er als paardensporter altijd wat aan hebt.

Het magazine komt drie keer per jaar uit en heeft elke keer een ander thema. Je kunt het magazine verkrijgen bij jouw lokale Cavalor dealer zolang de voorraad strekt. Wil jij het magazine liever online bekijken? Check dan valor.cavalor.com.

FEI Nutritional Partner

Wist jij dat Cavalor ook de officiele voedingspartner van de FEI is? Dit is een mooie bevestiging voor de producten van Cavalor. Meer over deze samenwerking lees je HIER.

 

Mis geen enkele tip en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.