NEW & IMPROVED: Cavalor Dry Feet Natural

,
nieuw product: cavalor dry feet natural

Hetzelfde effect, maar dan 100% natuurlijk! De Cavalor Dry Feet Natural is een doorontwikkeling van de populaire Dry Feet. De formule is verbeterd en het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

De vernieuwde formule van de Dry Feet is gebaseerd op pre- en probiotica die de zool en straal van de paardenhoef beschermen en voorzien van een goede microflora. Het verdringt actief de schadelijke bacteriën en is speciaal gemaakt voor aandoeningen aan de hoefzool, zoals rotstraal.

Rotstraal komt veel voor. De aandoening kan bij alle paarden voorkomen en wordt vaak veroorzaakt door een natte of vieze omgeving. Denk bijvoorbeeld aan mest in de stal of een natte paddock.nieuw product: cavalor dry feet natural

Door het gebruik van Cavalor Dry Feet wordt rotstraal grondig aangepakt. De spray maakt de hoeven hard en droog zodat bacteriën worden tegengewerkt. Bij rotstraal gebruik je het product dagelijks 2 a 3 keer op een schone hoef totdat deze zichtbaar droger is. Uiteraard kun je Dry Feet ook ter preventie gebruiken! Spray het tweemaal per week op een schone hoef om de gezondheid van de zool in stand te houden.

Cavalor Dry Feet wordt wereldwijd gebruikt door dierenartsen, hoefsmeden, grooms en ruiters om zachte delen in de hoef te behandelen.

Mis geen enkele tip en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.